Acest site este cofinatat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Rezultate Bursa Locurilor de Muncă

Bursa locurilor de muncă s-a desfășurat în perioada 18 – 20 mai 2011, în incinta Primăriei orașului Buftea. La eveniment au fost prezenți 17 angajatori, care au pus la dispoziție peste 317 locuri de muncă și au oferit posibilitatea tuturor vizitatorilor de a se înscrie în baza de date, pentru poziții vacante ulterioare.

Bursa locurilor de muncă a vizat orașe din Județul Ilfov (Chitila, Otopeni, Voluntari, Pantelimon, Popești-Leordeni, Jilava, Măgurele, Bragadiru, Crevedia și Buftea) și orașe din Județul Argeș. Legătura cu beneficiarele din aceste orase s-a realizat prin intermediul Serviciului de Asistență Socială din cadrul fiecărei primării.

Pentru promovarea acestui eveniment, fiecărei primarii i s-au predat o serie de materiale (afișe și pliante) pentru diseminarea în locurile cele mai frecventate (grădinițe, școli, dispensare, piețe, magazine, diverse instituții publice).

În cele trei zile de eveniment, femeile participante au beneficiat de mediere, consiliere și informare din partea experților C4C – Communication for Community. Toate persoanele doritoare, au putut învăța cum să-și creeze un Curriculum Vitae sau o Scrisoare de Intenție, ele fiind instruite de către experții  implicati în derularea proiectului. La finalul instruirii, fiecare participantă a primit câte un certificat de instruire și câte o broșură în care regăsea diverse sfaturi privind construirea unei cariere profesionale sau îmbunătățirea acesteia. De asemenea, de-a lungul evenimentului, în fața primăriei Buftea a fost amplasat un cort, care a reprezentat un punct de informare pentru cei care doreau mai multe detalii despre eveniment. Amplasarea cortului ne-a oferit posibilitatea de a face vizibil proiectul și acțiunile pe care le desfășurăm, dar și fondul din care s-a realizat finanțarea.